Over Bethsan

Een project volgens de filosofie van bethsan vastgoed

Met veel plezier hebben wij de Wilhelminahof ontwikkeld. Met plezier, omdat dit bij uitstek een project is dat past binnen onze filosofie. We investeren namelijk graag in vastgoed voor mensen met een zorgvraag. Vastgoed waarmee we een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen. Dat sluit aan bij onze persoonlijke visie op Bijbels rentmeesterschap.
We vinden het waardevol om woon- en/of zorgruimte te creëren waar mensen zich thuis voelen. Daarin laten we ons wellicht meer kennen als mens, dan als investeerder.

Soms offeren we een stukje rendement op ten gunste van de woonkwaliteit en het thuisgevoel. Zo hebben we in de Wilhelminahof geïnvesteerd in een hoogwaardige interieurafwerking in een royale tuinkamer en extra zonnepanelen. Strikt genomen niet nodig. Maar we dragen daarmee bij aan duurzaam woonplezier.

Overweegt u het huren van een appartement? We vertrouwen erop dat u in de Wilhelminahof een woning vindt die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. We wensen u hier goede jaren toe. Deo Volente!

Veel gestelde vragen

Vragen met een antwoord

Is mijn appartement nog beschikbaar?
De volgende appartementen zijn al verhuurd; 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 30. Daarnaast staan er een aantal onder optie. Als u vragen heeft over de beschikbaarheid, of als u direct een optie wilt nemen, neem gerust contact met ons op! U kunt ons bellen of mailen. 
Kan ik een bezichtiging inplannen?
Dit is zeker mogelijk! Neem telefonisch contact met ons op.
Wordt het appartement opgeleverd met keuken?
Ja de appartementen worden met keuken opgeleverd
Wordt het appartement opgeleverd met badkamer?
Ja de appartementen worden met badkamer opgeleverd. De badkamer beschikt over een douche, toilet is levensloopbestendig ingericht. Tevens is er rekening gehouden met de aansluiting van een bidet.
Hoe worden de vloeren van het appartement opgeleverd?
Het gaat hier om nieuwbouw en de vloeren worden zonder vloerbedekking opgeleverd. U kunt zelf bepalen wat voor vloerbedekking u toe gaat passen en daarmee kunt u dit afstemmen op de rest van uw interieur en meubels.
Hoe worden de wanden van het appartement opgeleverd?
Het appartement wordt behangklaar opgeleverd. U kunt zelf kiezen wat voor behang of sauswerk u wilt en daarmee kunt u dit afstemmen op de rest van uw interieur en meubels.
Welk energielabel heeft het appartement?
De appartementen hebben energielabel A, dit is het meest gunstige label en staat voor een duurzame en energiezuinige woning.
Hoeveel bedragen de servicekosten?
De servicekosten bedragen  €55,00 per maand.
Kan ik huursubsidie aanvragen?
Ja dit is mogelijk voor een aantal woningen, neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk de prijslijst hier wordt dit ook op aangegeven. 
Is de leegstaande twee-onder-1-kap woning (13A) op hetzelfde terrein nog beschikbaar?
Nee, deze is helaas niet meer beschikbaar.

Meld u aan

reserveer uw appartement

Contact

Wij horen graag van u

Telefoon: 06 30 07 01 88
E-mail: info@wilhelminahofuddel.nl

WordPress Video Lightbox